Onze Thea met pensioen!

      

 

Wie kent Thea niet? Het vertrouwde gezicht van Tandartspraktijk Loon op Zand.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Tandartspraktijk Gimbrère in Kaatsheuvel, is Thea 1 februari 2000 gestart bij Tandartspraktijk Loon op Zand. Eerst als tandartsassistente in de kamer en de laatste 7 jaar als Front-Office Manager.

Als Front-Office Manager werd zij het vaste gezicht van Tandartspraktijk Loon op Zand. In deze 21 jaar heeft Thea veel patiënten leren kennen en een persoonlijke band met hen opgebouwd. Het is echt ongelofelijk, maar aan de stem herkent zij heel veel patiënten en weet ze precies wat er moet gebeuren.

Maar na zoveel jaren dag en nacht klaar gestaan te hebben voor de Tandartspraktijk komt nu toch de datum waarop zij met pensioen gaat en wel op 18 februari.

Een reden voor een feestje!

Maar we hebben geluk!  Thea gaat nog niet helemaal weg. De komende tijd zal zij op de dinsdagochtend en vrijdagochtend nog de balie bemannen. De komende tijd zal bij de balie een boek komen te liggen. Hierin kunt u een persoonlijk bericht voor Thea achterlaten in de vorm van een leuke herinneringen, bedankje of wens.