Nieuws

Nieuwe tandarts op de dinsdagen
Met grote blijdschap en genoegen kunnen we aankondigen dat per 28 juni tandarts Organ Bedirganov in de praktijk gaat beginnen. Hij is de broer van onze vriendelijke mondhygiëniste Faïza. We wensen Organ een goede start en fijne tijd in onze praktijk toe!
Onze Thea met pensioen!
Wie kent Thea niet? Het vertrouwde gezicht van Tandartspraktijk Loon op Zand. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Tandartspraktijk Gimbrère in Kaatsheuvel, is Thea 1 Februari 2000 gestart bij Tandartspraktijk Loon op Zand. Eerst als tandartsassistente in de kamer en de laatste 7 jaar als Front-Office Manager. Komende week gaan we hier uitgebreid bij stilstaan en vieren.
Wisselingen i.v.m. vertrek tandarts Sideri
Vanwege het vertrek van tandarts Sideri wordt zijn agenda op de dinsdagen overgenomen door tandarts Stan Coomans en zullen de afspraken van de woensdagen in overleg worden verplaatst naar de dinsdagen dan wel worden waargenomen door tandarts Minnaard.
Collega tandarts Rafaelle Sideri vrolijk uitgezwaaid
Woensdag 27 januari j.l. was de laatste werkdag van onze gewaardeerde collega Rafaelle Sideri. Met een gevoel van dankbaarheid maar ook met een sterk gemis hebben we hem twee dagen in het zonnetje gezet.
Geen myofunctionele therapie meer in eigen praktijk
Per 1 januari zullen we – na een periode van 6 a 7 jaar - als praktijk gaan stoppen met de myofunctionele therapie en de Myobrace.
Vertrek Tandarts R. Sideri per eind januari a.s.
Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dan onze sympathieke Italiaanse tandarts Raffaele Sideri ons eind januari 2021 gaat verlaten. Dit is een zware dobber voor ons, net nu we zo'n lekker team hebben. Twee jaar geleden is tandarts Sideri bij ons in de praktijk komen werken en al snel bleek dat wij in hem een hele fijne collega tandarts hadden gevonden en dat de patiënten positief op hem reageerden.
Tandartspraktijk Loon op Zand sponsort MEP JC1 hockeyteam
Sporten is belangrijk, vooral onder jongeren. Dit jaar sponsoren we het jongens C1 hockeyteam van MEP.
Nieuwe tandarts Stan Coomans heeft eerste maand achter de rug!
Heel blij zijn we dat we tandarts Stan Coomans hebben weten aan te trekken! Er is een nijpend tandartstekort en des te meer is het super dat Stand ervoor gekozen heeft bij ons te komen werken. De eerste maand zit er inmiddels alweer weer op.
Merel & Robin geslaagd!
31 augustus j.l. kregen onze assistentes Merel en Robin hun felbegeerde diploma na het succesvol afronden van hun 2-jarig BBL tandartsassistente opleiding!
Waarneming zomervakantie
I.v.m. de zomervakantie is de praktijk van vrijdagmiddag 25 juli tot en met maandag 17 augustus 08:15 uur gesloten. Zie hieronder verdere detail informatie hoe de waarneming georganiseerd is.
Wijziging spoedeisende hulp
De opvang van spoedklachten op de doordeweekse avonden en weekenden gaat veranderen. Vanaf 1 augustus kunt u hiervoor terecht bij de Mondzorgpoli in Den Bosch (tel. 073-3037520). De Mondzorgpoli is 365 dagen per jaar bereikbaar.
Reguliere zorg weer hervat
N.a.v. de bevestiging tijdens de persconferentie gisteren en ook te lezen in de landelijke media gaan mondzorgpraktijken hun reguliere programma vanaf vandaag weer opstarten. N.a.v. de Leidraad Mondzorg Corona en op advies van de beroepsverenigingen kan de reguliere mondzorg middels alle extra aanpassingen op verantwoorde en gepaste wijze hervat worden. Leest u hieronder onder welke vorm dit gedaan gaat worden.
De gewone mondzorg mogelijk op korte termijn weer hervat
Afgelopen donderdag verscheen in de media het bericht dat de reguliere zorg in tandartspraktijken vanaf 20 april langzaam hervat zou worden. Al snel daarna werd dit gerectificeerd met de mededeling dat eerst de a.s. persconferentie van het kabinet afgewacht zou worden. Al met al kan verwacht worden dat praktijken langzaam weer (met aanpaste programma’s en nog niet voor iedereen) mogen gaan opstarten. Ook wij wachten de mededelingen van het kabinet dinsdag 21 april af. Aan de hand van de boodschap van dit bericht zullen wij ons standpunt bepalen. We hopen dat we vanaf 22 april onze praktijk – na een periode van zes weken alleen spoeddiensten - (gedeeltelijk en in fases) weer kunnen opstarten. Wij houden u op de hoogte.
Laatste berichtgeving omtrent Corona virus
Tandartspraktijk Loon op Zand gaat vanaf maandag 16 maart tot nader aankondiging over tot het opschorten van de reguliere tandheelkundige behandelingen
Extra maatregelen in verband met het Corona virus
In de tandheelkunde gelden al jaren de meest strenge hygiëne protocollen en richtlijnen. ​Naast deze al strenge protocollen zullen we de komende tijd ook nog extra voorzorgsmaatregelen treffen
Patiëntenstop tandartspraktijk Loon op Zand
Vanwege de volle behandelagenda en het voorkomen van te lange wachttijden zijn we genoodzaakt tijdelijk een patiëntenstop in te voeren
Tandarts Marieke van der Kraan gestopt
Tandarts Marieke van der Kraan heeft vanwege gezondheidsklachten en behoefte aan meer tijd voor zichzelf besloten per 1 januari onze praktijk te verlaten. We danken Marieke voor haar inzet de afgelopen periode. Tijdens ons gezellige Kerstdiner hebben we haar uitgezwaaid. Controles en behandelingen zullen worden overgenomen door tandarts Minnaard, hierbij geassisteerd door Danielle
Tandartstekort in Nederland en nieuwe werkwijze in de praktijk
Tandartstekort in Nederland en nieuwe werkwijze binnen de tandartspraktijk