Nieuws

Nieuwe tandarts op de dinsdagen
Met grote blijdschap en genoegen kunnen we aankondigen dat per 28 juni tandarts Organ Bedirganov in de praktijk gaat beginnen. Hij is de broer van onze vriendelijke mondhygiëniste Faïza. We wensen Organ een goede start en fijne tijd in onze praktijk toe!
Tandarts Ferreira per 1 april niet meer werkzaam in de praktijk
Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dan tandarts Mandy Ferreira heeft besloten onze tandartspraktijk te verlaten. Wij waren zeer verheugd toen tandarts Ferreira liet weten om in mei vorig jaar vanuit Zuid Afrika weer terug te keren naar Nederland, om te komen werken in onze praktijk in het mooie Loon op Zand (zij was al in 2018 al eerder werkzaam geweest bij ons).
Preventie-assistente Sayran gaat ons verlaten
Sayran, bekend en geliefd om haar uitvoerige preventie behandelingen, gaat ons per 1 maart verlaten. De afgelopen drie jaar was zij een bekend gezicht binnen onze praktijk. Zij gaat zich focussen op het werken bij een grotere organisatie. Haar werkzaamheden zullen worden overgenomen door Daniëlle of - waar nodig - onze mondhygiëniste Faïza.
Kursat neemt tussenjaar en vult dit in bij ons!
Kursat die vorig jaar zijn derde jaar en eindexamen bij ons heeft gedaan wilde graag verder studeren (Mondzorgkunde). Helaas werd hij uitgeloot en neemt nu een tussenjaar. We zijn heel blij dat hij dit jaar o.a. invult door dit jaar bij ons te komen werken.
Als opleidingspraktijk weer nieuwe stageaires in ons team!
Ook dit jaar krijgen we weer versterking van twee toppers in ons team! Myrthe, die ook ook vorig jaar bij ons was, zal haar derdejaars stage (en examen) bij ons doen, Malak zal haar tweedejaarsstage bij ons volgen.
Assistente Robin bevallen van gezonde zoon!
Onze Robin is 9 augustus j.l. bevallen van een gezonde zoon Mats! Onlangs was zij met haar prachtige zoon op de koffie in de praktijk om dit supermooie nieuws met ons te vieren.
Tandarts Stan Coomans verhuisd en verlaat praktijk
We dachten met het binnenhalen van een echte Loonse tandarts voorlopig het dorp continuïteit te kunnen bieden. We hebben hem de kans gegeven na afstuderen bij ons te starten. Heel jammer vinden we het dat de samenwerking zo kort heeft mogen duren. Stan heeft zijn droomhuis gevonden op 95 km van de praktijk af waardoor het onmogelijk is geworden dagelijks op en neer te komen.
Onze Merel vindt baan dichter bij huis
8 juli j.l. hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van onze Merel. We hebben haar goed in het zonnetje gezet, inclusief een muzikaal optreden! We zijn dankbaar voor de afgelopen drie jaar dat ze zich zo goed voor de praktijk heeft ingezet en veel gezelligheid bracht. Merel gaat zich verder ontwikkelen in een implantologiepraktijk op een steenworp afstand waar ze woont en haar twee uur reistijd per dag gaat schelen.
Tijdelijk afwezigheid mondhygiëniste Faiza
Het is nog steeds niet te geloven maar Faiza heeft de diagnose Hodgkin, ofwel lymfeklierkanker gekregen. De artsen zijn heel positief over genezing en daarmee Faiza ook. Maar dit betekent wel dat zij vanaf begin juli vele chemokuur behandelingen zal moeten ondergaan en zij de komende maanden afwezig zal zijn op de praktijk.
Onze Thea met pensioen!
Wie kent Thea niet? Het vertrouwde gezicht van Tandartspraktijk Loon op Zand. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Tandartspraktijk Gimbrère in Kaatsheuvel, is Thea 1 Februari 2000 gestart bij Tandartspraktijk Loon op Zand. Eerst als tandartsassistente in de kamer en de laatste 7 jaar als Front-Office Manager. Komende week gaan we hier uitgebreid bij stilstaan en vieren.
Wisselingen i.v.m. vertrek tandarts Sideri
Vanwege het vertrek van tandarts Sideri wordt zijn agenda op de dinsdagen overgenomen door tandarts Stan Coomans en zullen de afspraken van de woensdagen in overleg worden verplaatst naar de dinsdagen dan wel worden waargenomen door tandarts Minnaard.
Collega tandarts Rafaelle Sideri vrolijk uitgezwaaid
Woensdag 27 januari j.l. was de laatste werkdag van onze gewaardeerde collega Rafaelle Sideri. Met een gevoel van dankbaarheid maar ook met een sterk gemis hebben we hem twee dagen in het zonnetje gezet.
Geen myofunctionele therapie meer in eigen praktijk
Per 1 januari zullen we – na een periode van 6 a 7 jaar - als praktijk gaan stoppen met de myofunctionele therapie en de Myobrace.
Vertrek Tandarts R. Sideri per eind januari a.s.
Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dan onze sympathieke Italiaanse tandarts Raffaele Sideri ons eind januari 2021 gaat verlaten. Dit is een zware dobber voor ons, net nu we zo'n lekker team hebben. Twee jaar geleden is tandarts Sideri bij ons in de praktijk komen werken en al snel bleek dat wij in hem een hele fijne collega tandarts hadden gevonden en dat de patiënten positief op hem reageerden.
Tandartspraktijk Loon op Zand sponsort MEP JC1 hockeyteam
Sporten is belangrijk, vooral onder jongeren. Dit jaar sponsoren we het jongens C1 hockeyteam van MEP.
Nieuwe tandarts Stan Coomans heeft eerste maand achter de rug!
Heel blij zijn we dat we tandarts Stan Coomans hebben weten aan te trekken! Er is een nijpend tandartstekort en des te meer is het super dat Stand ervoor gekozen heeft bij ons te komen werken. De eerste maand zit er inmiddels alweer weer op.
Merel & Robin geslaagd!
31 augustus j.l. kregen onze assistentes Merel en Robin hun felbegeerde diploma na het succesvol afronden van hun 2-jarig BBL tandartsassistente opleiding!
Waarneming zomervakantie
I.v.m. de zomervakantie is de praktijk van vrijdagmiddag 25 juli tot en met maandag 17 augustus 08:15 uur gesloten. Zie hieronder verdere detail informatie hoe de waarneming georganiseerd is.
Wijziging spoedeisende hulp
De opvang van spoedklachten op de doordeweekse avonden en weekenden gaat veranderen. Vanaf 1 augustus kunt u hiervoor terecht bij de Mondzorgpoli in Den Bosch (tel. 073-3037520). De Mondzorgpoli is 365 dagen per jaar bereikbaar.
Reguliere zorg weer hervat
N.a.v. de bevestiging tijdens de persconferentie gisteren en ook te lezen in de landelijke media gaan mondzorgpraktijken hun reguliere programma vanaf vandaag weer opstarten. N.a.v. de Leidraad Mondzorg Corona en op advies van de beroepsverenigingen kan de reguliere mondzorg middels alle extra aanpassingen op verantwoorde en gepaste wijze hervat worden. Leest u hieronder onder welke vorm dit gedaan gaat worden.