Wijziging spoedeisende hulp

Per 1 augustus gaat de spoedeisende hulp zoals u die van ons gewend bent veranderen.

 

Een meerderheid van tandartspraktijken van de tandheelkundige kring waartoe Tandartspraktijk Loon op Zand behoort heeft besloten de spoedeisende hulp in de avonduren, weekenden en tijdens Feestdagen niet langer meer zelf uit te voeren maar over te dragen aan de Mondzorg Poli ’s-Hertogenbosch (tel. 073 – 3037520), een landelijke organisatie die er op is gericht om tandheelkundige zorg aan te bieden buiten de reguliere openingstijden van de tandartspraktijken.

 

Tandartspraktijk Loon op Zand betreurt deze verandering ten zeerste. Omdat wij hierin wel moeten volgen (we kunnen nu eenmaal niet alle weekenden in het jaar met twee of drie praktijken stand-by staan) gaat deze regeling voor ons en al onze patiënten helaas ook gelden.

 

Voorheen werden de weekenden verdeeld over collega-tandartspraktijken uit de buurt (onze kring bestaat uit 16 tandartspraktijken). Afhankelijk van de grootte van de praktijken kwam iedereen drie, vier of vijf keer per jaar aan de beurt.

 

Nu moeten wij de spoedeisende zorg overdragen tandartsen die wij niet kennen. Als je zoals wij dag in dag uit bezig bent met het leveren van een zo goed mogelijke tandheelkundige zorg is dat moeilijk. Wij vertrouwen er op dat onze patiënten ook in deze nieuwe opzet goed behandeld gaan worden.

 

Wij zouden liever op de zelfde voet doorgaan, maar helaas is het voor ons praktisch dus niet mogelijk. Ook het feit dat de mondzorgpoli in Den Bosch is – niet echt naast de deur – vinden wij niet optimaal.

 

Het enige wat we aan u kunnen vragen is goed voor uw tanden te zorgen, regelmatig op controle te blijven komen en niet te lang te wachten als u pijn heeft.  Wacht niet tot het weekend maar bel ons tijdig gedurende de week, we hebben iedere dag pijnklachtentijd gereserveerd, en hopen u zo goed mogelijk op deze tijdsblokken te kunnen helpen.